Dernek sevinci kabusu dönüştü: 7 geberik, 9 yanık

Sivas’ın Kangal ilçesinde minibüsle kamyonun karıştığı kazada 7 can hayatını kaybetti, 9 emanet ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden 6 emanet memleketleri Malatya’da defnedildi.

Kaza, şeb yarısı, Sivas-Malatya karayolunda Sivas’ın Kangal ilçesi Yeşildere köyü sadık meydana geldi. Bursa’da katıldıkları düğünden Malatya’ya dönen davetlileri taşıyan Ayhan Sevin (51) yönetimindeki 44 J 4257 plakalı minibüs ile karşı yönden mevrut ve Malatya’dan Amasya istikametine revan Muhlis Ösme (52) idaresindeki 34 OYUN EBESI 72 plakalı nakliye kamyonu çarpıştı.

Kazada minibüs sürücüsü Ayhan Sevin (51) ile alay malay Şenay Kızılaslan (48), Seyit Battalgazi Sevin (18), Meliha Kızılaslan (52), Süleyman Kızılaslan (58), Adile İzci (62) Fadime Sarıbaş fenomen durumunda hayatını kaybederken; Mücahit Yeşilkaya (6), Saray Yeşilkaya (38), İlhami Kızılaslan (52), Cennet Polat (44), Ramazan Kaan Yeşilkaya (10), Emre Kızılaslan (25), Birol Polat (42), Açık Deniz Polat (19) ile Muhlis Ösme (52) yaralandı.

İhbar konusunda fenomen yerine çok sayıda polis güçleri ve keyif ekibinin atıf edildi. Kazada hayatını kaybedenlerden minibüs sürücüsü Ayhan Sevin’in cenazesi ölü açımı üzere sayrılarevi morguna kaldırılırken, özge 6 kişinin cenazesi memleketleri Malatya’ya gönderildi. 15.15 sularında Hekimhan ilçesine getirilen Şenay Kızılaslan, Adile İzci ve Fadime Sarıbaş’ın cenazeleri, ilçe merkezinde kâin Gösterişli Camii’nde planlı törenin peşi sıra ev mezarlığında gözyaşları beyninde defnedilirken; Meliha Kızılaslan, Süleyman Kızılaslan ile minibüs şoförü Ayhan Sevin ve oğlu Seyit Battalgazi Sevin’in cenazelerinin ise yarın defnedileceği öğrenildi. –

Share: