Uran esnafı dolandırıcılara alın uyarıldı

Erzincan İl Itimat Müdürlüğü Sosyete Destekli Polislik Kesim Amirliği ekipleri, Bakir Sanayi Sitesi esnafını sahte mal ve dolandırıcılığa alın broşür dağıtarak bilgilendirdi.

İl Itimat Müdürlüğü Topluluk Destekli Polislik Fasıl Amirliği ekipleri vatandaşları dolandırıcılara karşı hatırlatmak üzerine türlü uygulamalar ve etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Vatandaşların dolandırıcılara kanmamaları amacıyla genel ağ ve görsel iletişim araçları alanında yapılan uyarıların yanı sıra; polis güçleri ekipleri sokaklar ve meydanlara inerek vatandaşları yüz yüze dolandırıcılık konusunda uyarıyor. Dağıttıkları broşürlerle esnaf ve vatandaşları cali para, ayyarlık, telefon dolandırıcılığı, trafik güvenliği ve emniyet kemerinin önemi konularında uyaran ekipler, dilenciler ve dolandırıcılar üzerine duyarlı davranmalarını istedi. Polis Güçleri ekipleri kaka ayrımsız boyut karşısında 112 Evgin Davet Merkezi’ni aramaları konusunda üstelik vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

Bilgilendirme için polis ekiplerine teşekkür eden Erzincan esnafı, merak ettikleri konular için üstelik fikir alışverişinde bulundu. – ERZİNCAN

Share: