Kars bili: Kars 36 Spor Palandöken maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Kars 36 Spor Erzurum Palandöken Belediye Spor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Dünkü Klasman (BAL) Ligi 3’üncü grupta savaşım eden yeşil beyazlı kol, hafta sonu kişi düz ve seyircisi uğrunda Palandöken Belediye Spor’u ağırlayacak. Yeşil beyazlı takım, Palandöken karşılaşması hazırlıklarını Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Yiğitlik Stadyumunda sürdürüyor. Maharet Direktör Yusuf Sacit Çelik nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Kars 36 Spor, zat sahasında kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör Yusuf Sacit Çelik, Palandöken maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Polat, “Zat sahamızda iletilmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Taraftarlarımıza ve kentimize alın sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğun bilincinde vadi bile kazanacağımıza inanıyor. Baskı bir maç olacak Palandöken’inde buna ihtiyacı var. Bizim birlikte bağımsız suretle kazanmamız gereken benzeri karşılaşma, kendi vadi ve peyrev avantajımızı kullanarak bu karşılaşmadan galip ayrılacağız” dedi.

Ardahan karşılaşmasında ferah oynadıklarına dikkat çekici Polat, “Ardahan karşısında çok gür oynadık. Galip ayrılabilirdik olmadı. Ancak Palandöken karşısında galip ayrılacağız. Bu karşılaşmayı kazanarak hem yolumuza devam edeceğiz, hem dahi taraftarlarımıza yengi sevinci yaşatacağız. Ben buradan hep Karslılara sesleniyorum. Pazar haset bizi serbest bırakmayın, tribünde yerinizi alarak bize bindi olun” diye konuştu.

Öte yandan yapılan antrenmanda sporcuların tamahkâr ve iştahlı olmaları dikkat çekerken, Çelik, günah işleyen sporcuları antrenmanı keserek uyardı. – KARS

Share: